Desert cu mere

Printeaza

Desert cu mere din: mere, ulei, zahar, vanilie, franzela.

Ingrediente:Desert cu mere

  • 1 franzelă
  • 2-3 mere
  • 3-4 linguri cu ulei
  • 1 pahar cu zahăr
  • vanilie

 

 

Mod de preparare:

Tăiaţi franzela felii groase, pe care le prăjiţi în ulei. Tăiaţi merele felii groase, fierbeţi-le în apă caldă în care aţi pus zahăr vanilinat.

După 5 minute, scoateţi-le, scurgeţi-le şi aşezaţi-le câte 2 felii de măr pe fiecare felie de franzelă.

In apa în care au fiert merele adăugaţi 1 pahar cu zahăr, fierbeţi până se îngroaşă uşor, turnaţi fier­binte peste feliile de franzelă pe care le-aţi aşezat pe un platou adânc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.