Combină vinetele suculente, un strat generos de carne tocată, și un topping cremos de sos bechamel, oferind o explozie de gusturi la fiecare mușcătură. Originară din Grecia, musacaua este un fel de mâncare complex, dar extrem de satisfăcător, perfect pentru mesele în familie sau pentru ocaziile speciale. Vinetele, ingredientul […]
Legume umplute cu salata de ton
PrinteazaLegume umplute cu salata de ton din: ton, rosii, ardei capia, ceapa verde, castraveciori, sare, piper, ulei de masline, masline.
Ingrediente:
- 1 conservă de ton bucăţi
- 4 roşii
- 3 ardei capia roşii
- 1 ceapă verde
- 2-3 castraveciori acri
- sare
- piper
- 1 linguriţă ulei de măsline
- măsline negre, pentru decor
Mod de preparare:
Legume umplute cu salata de ton: taie roşiilor câte un căpăcel şi cu o linguriţă se scoate miezul. pun roşiile cu gaura în jos, să se scurgă. Ardeii se taie pe lung, se curăţă de seminţe şi nervuri.
scurge tonul şi se mărunţeşte cu furculiţa. adaugă rondele de ceapă verde, cubuleţe de ardei şi castraveciori, un praf de sare şi piper, ulei de măsline.
amestecă, apoi se amplu ardeii şi roşiile.
Pofta buna!
Le Macchiole Paleo: Un Cabernet Franc din Inima Italiei
Un Cabernet Franc din Inima Italiei. Le Macchiole Paleo este un vin remarcabil provenit din regiunea Bolgheri, situată pe coasta toscană a Italiei. Această regiune este cunoscută pentru producerea unor vinuri roșii de înaltă calitate, iar Le Macchiole Paleo este un exemplu strălucit de Cabernet Franc, apreciat pentru aromele sale intense și […]