Pastai cu fenicul

Printeaza

Pastai cu fenicul din: fasole verde, rosii, piept de pui, fenicul, morcovi, ulei, usturoi, sare de mare, piper.

Ingrediente:Pastai cu fenicul

  • 500 g păstăi de fasole verde
  • 200 g roşii
  • 200 g piept de pui dezosat
  • 100 g fenicul
  • 3 morcovi
  • ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • sare de mare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie. în uleiul încins se adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi, se călesc, apoi se adaugă şi pieptul de pui spălat şi tăiat bucăţi.

Se lasă pe foc până se rumeneşte uşor.

Se adaugă apoi în tigaie păstăile de fasole verde, roşiile tăiate cubuleţe, feniculul tăiat bucăţi mici, sare, piper, se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă la foc mic.

Păstăile cu pui şi fenicul se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.