Pastai cu fenicul
PrinteazaPastai cu fenicul din: fasole verde, rosii, piept de pui, fenicul, morcovi, ulei, usturoi, sare de mare, piper.
- 500 g păstăi de fasole verde
- 200 g roşii
- 200 g piept de pui dezosat
- 100 g fenicul
- 3 morcovi
- ulei
- 2 căţei de usturoi
- sare de mare
- piper
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o tigaie. în uleiul încins se adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi, se călesc, apoi se adaugă şi pieptul de pui spălat şi tăiat bucăţi.
Se lasă pe foc până se rumeneşte uşor.
Se adaugă apoi în tigaie păstăile de fasole verde, roşiile tăiate cubuleţe, feniculul tăiat bucăţi mici, sare, piper, se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Păstăile cu pui şi fenicul se servesc calde.
Pofta buna!