Salata de alge raw

Printeaza

Salata de alge raw din: alge, ciuperci, usturoi, fistic, castravete, sos de soia, susan, ardei.

Ingrediente:

  • 10-15 g alge uscate
  • 10-15 g ciuperci urechi de lemn uscate
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 ceaşcă fistic crud
  • 1 castravete mediu
  • ulei de susan
  • sos de soia
  • 1 linguriţă ardei iute roşu

 

Mod de preparare:

Salata de alge raw: Algele şi urechile de lemn se rehidratează în apă rece 20 minute. Se taie castravetele cubuleţe.

Usturoiul se toacă mărunt şi se amestecă cu o lingură de ulei de susan şi o lingură de sos de soia.

Sosul se toarnă peste alge, urechi şi castravete. Se presară fistic crud şi ardei.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Punch de Lămâie și Căpșuni Fără Alcool

Punch de Lămâie și Căpșuni Fără Alcool: Răcoritor și Plin de Vitamine – o băutură răcoritoare, perfectă pentru zilele călduroase de vară sau pentru orice ocazie specială. Această rețetă combină prospețimea citricelor cu dulceața căpșunilor, creând o băutură delicioasă și plină de vitamine. Este ideală pentru petreceri, picnicuri sau doar pentru a te răsfăța cu […]

Supa Crema de Conopida cu Branza Roquefort

Supa Crema de Conopida cu Branza Roquefort – Conopida, bogata in nutrienti esentiali, combinata cu branza Roquefort, ofera un gust unic si sofisticat. Ingrediente 1 capatana de conopida – Conopida este bogata in vitamine si minerale, fiind o sursa excelenta de vitamina C, vitamina K si folat. 200 g de branza Roquefort – Branza Roquefort […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.