Supa crema de sfecla rosie
PrinteazaSupa crema de sfecla rosie din: sfecla, cartof, iaurt, ceapa, ulei, sare, piper.
- 2 sfecle roşii
- 1 cartof
- 120 g iaurt
- 1 ceapă roşie
- 1 lingură ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă legumele, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu 600 ml de apă şi un cub de condimente. După ce au fiert, se mixează totul, se adaugă ulei de măsline, sare şi piper după gust şi se amestecă.
Se serveşte cu o lingură de iaurt şi cu crutoane de pâine integrală.
Pofta buna!
Stiati ca: Sfecla roşia este o legumă excelentă pentru dietă, deoarece conţine multe vitamine, dar puţine calorii. Conţinutul ridicat de fibre încetineşte asimilarea glucidelor şi depunerile de grăsimi.