Paste cu ardei

Printeaza

O reteta de paste late cu ardei gras, usturoi, sare, piper, ulei de masline, zahar, crema de branza si inele de arpagic.

Ingrediente:Paste cu ardei

  • 8 roşii
  • 3 ardei graşi roşii
  • 8 căţei de usturoi
  • 400 g paste late
  • sare
  • piper
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 75 g cremă de brânză
  • 2 linguri inele de arpagic

 

Mod de preparare:

Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, îndepărtaţi-le seminţele, apoi tăiaţi-le cuburi. Tăiaţi ardeiul fâşii. Curăţaţi us­turoiul. Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. încingeţi uleiul, căliţi usturoiul, apoi scoateţi-l pe o farfurie.

Adăugaţi ardeiul şi căliţi-l 5 minute, după care încorporaţi roşiile şi usturoiul. Condimentaţi totul cu sare, pi­per şi zahăr.

Răsturnaţi pastele într-o strecurătoare, turnaţi apă rece peste ele şi lăsaţi-le să se scurgă, apoi adăugaţi-le peste amestecul cu ardei. Presăraţi cremă de brânză şi inele mici de arpagic.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.