Antricot de vita in sos de rosii

Printeaza

Antricot de vita in sos de rosii din: antricot de vita, vin, morcovi, telina, ceapa, ulei, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:

  • 700 g antricot de vită
  • 100 ml vin roşu
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1/2 ţelină
  • 2-3 linguri ulei
  • 500 ml suc de roşii
  • foi de dafin
  • măsline
  • 100 ml apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai antricotul de vită felii, pe fibră, şi le prăjeşti pe fiecare parte în ulei încins, până se rumenesc. Dai morcovii şi ţelina prin răzătoa-rea mică şi toci ceapa.

Scoţi antricotul din tigaie şi sotezi ceapa şi legumele. Amesteci sucul de roşii cu vinul şi cu apa, şi-l torni în tigaie, adaugi sare şi piper, după gust, şi foile de dafin, apoi pui carnea.

Ţii la foc mic, până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne.

Serveşti mancarea cu măsline feliate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.