Spanac cu naut si marar

Printeaza

Spanac cu naut si marar din: spanac, naut, ceapa, ulei, marar, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g spanac
  • o conservă de năut fiert
  • 1 ceapă mare tăiată mărunt
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • mărar proaspăt
  • zeama de la 2 lămâi
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare Spanac cu naut si marar:

Incălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie, la temperatură medie. Căleşte ceapa, apoi adaugă năutul.

Curăţă, spală şi scurge spanacul, apoi adaugă-l peste amestecul de ceapă şi năut, împreună cu mărarul tocat mărunt.

Ia tigaia de pe foc când spanacul este gătit. La final, adaugă zeama de lămâie, sarea şi piperul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.