Pastrav la gratar cu patrunjel si busuioc
PrinteazaPastrav la gratar cu patrunjel si busuioc din: patravi, lamai, patrunjel, sare, piper, busuioc.
- 4 păstrăvi, curăţaţi
- 2 lămâi
- 1 legătură cu pătrunjel verde
- sare
- piper
- busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Asezonează peştele după gust.
Taie mărunt pătrunjelul şi busuiocul. Introdu verdeaţa în interiorul peştelui. Taie lămâile în felii subţiri şi introdu câte 2-3 felii în fiecare peşte.
Unge cu clei un vas termorezistent şi pune păstrăvii umpluţi. Dă la cuptor pentru 30 de minute. Serveşte păstrăvii cu mămăliguţă şi o felie de lămâie alături.
Dacă îţi place, poţi face şi mujdei de usturoi.
Pofta buna!