Desert cu prune si mascarpone

Printeaza

Desert cu prune si mascarpone din: iaurt, mascarpone, prune, piscoturi, migdale, zahar.

Ingrediente:Desert cu prune si mascarpone

  • 400 g iaurt gras
  • 100 g mascarpone
  • 400 g prune foarte coapte
  • 10 pişcoturi de şampanie
  • 50 g migdale sfărâmate
  • 2 linguri zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Speli prunele, le tai felii şi le îndepărtezi sâmburii. Le pudrezi cu zahăr vanilat şi le laşi la macerat 15 minute. Separat, mixezi brânza mascarpone cu iaurtul.

Rupi 4-5 pişcoturi şi le aşezi pe fundul bolurilor în care serveşti desertul. Adaugi un strat de mascarpone cu iaurt, pui apoi un strat de prune, peste care presari migdale, continui cu un alt strat de mascarpone şi iaurt.

La servire, pui deasupra câteva fructe şi un pişcot pe lateral.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.