Paste fara gluten cu legume

Printeaza

Paste fara gluten cu legume din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare, rucola.

 

Ingrediente:

  • 150 g paste fără gluten
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 8 mini bile de mozzarella sau caş proaspăt
  • 100 g roşii deshidratate
  • 3 linguri măsline negre
  • 75 g inimi de anghinare din conservă tăiate in două
  • o mână bună de rucola

 

Mod de preparare Paste fara gluten cu legume:

Fierbe pasteleîn apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, 8-10 min, până când se pătrund.

Scurge de lichid şi apoi trece-le rapid sub jet de apă rece. Stropeşte cu o lingură ulei de măsline şi amestecă pentru a se unge uniform.

Adaugâ brânza tăiată felii, roşiile, măslinele, inima de anghinare şi amestecă pentru a se combina.

Porţionează în 2 boluri de servit şi stropeşte cu uleiul rămas.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.