Paste fara gluten cu legume
PrinteazaPaste fara gluten cu legume din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare, rucola.
Ingrediente:
- 150 g paste fără gluten
- 2 linguri ulei de măsline
- 8 mini bile de mozzarella sau caş proaspăt
- 100 g roşii deshidratate
- 3 linguri măsline negre
- 75 g inimi de anghinare din conservă tăiate in două
- o mână bună de rucola
Mod de preparare Paste fara gluten cu legume:
Fierbe pasteleîn apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, 8-10 min, până când se pătrund.
Scurge de lichid şi apoi trece-le rapid sub jet de apă rece. Stropeşte cu o lingură ulei de măsline şi amestecă pentru a se unge uniform.
Adaugâ brânza tăiată felii, roşiile, măslinele, inima de anghinare şi amestecă pentru a se combina.
Porţionează în 2 boluri de servit şi stropeşte cu uleiul rămas.
Pofta buna!