Lasagana cu piept de pui, cimbru si busuioc

Printeaza

O retete de lasagna cu piept de pui cu cascava, sare, piper, suc de rosii, lapte, unt, faina, ulei de masline, cimbru si busuioc.

Ingrediente:Lasagana cu piept de pui, cimbru si busuioc

  • 600 g piept de pui
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • 300 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri faina
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • foi de lasagna
  • cimbru si buuioc

 

Mod de preparare:

Se trece pieptul de pui printr-un jet de apa, se sterge cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie bucăţele mici şi subţiri.

Intr-o tigaie, se pun untul şi două linguriţe de ulei la încins, iar în acesta se pun bucăţelele de piept la prăjit. Se condimentează cu sare şi piper alb, după gust, şi lasă-le câteva minute să se rume­nească.

Separat, se pune apă, sare şi ulei într-o oală şi, când începe să clocotească, se adaugă foile de lasagna care se lasă la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se unge o tavă cu puţin unt, se pune primul strat de foi, carnea, un alt strat de foi, carne şi ultimul strat de foi şi se acoperă cu sosul bechamel. Se topeşte untul, se pune făina, laptele călduţ şi se fierbe la foc mic.

După ce se obţine sosul, se toarnă peste lasagna, se presară caşcacvalul ras şi, pe dea­supra, se toarnă sucul de roşii. Se servesc calde, ornate cu cimbru şi busuioc verde tocat mărunt.

Lasagana cu piept de pui, cimbru si busuioc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.