Ciorba de fasole cu ciolan

Printeaza

Ciorba de fasole cu ciolan din: fasole, ceapa, morcovi, patrunjel, dafin, ciolan, suc de rosii, cimbru, sare, piper.

 

Fasole cu afumatura si vin rosu

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 2 foi de dafin
  • 400 g ciolan afumat
  • suc de roşii
  • sare
  • cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la înmuiat de seara. A doua zi se schimbă apa şi se pune la fiert cu sare.

După ce dă în primul clocot, se înlocuieşte apa cu alta clocotită,

Zarzavatul se taie mărunt şi se pune la fiert cu ciolanul afirmat şi foi de dafin.

Când fasolea este aproape fiartă, se scurge şi se lasă deoparte.

Se lasă pe foc oala cu ciolanul, până ce acesta este fiert (carnea se desprinde de pe os), apoi se taie bucăţele şi se pun în ciorbă.

Se adaugă fasole, suc de roşii, sare, cimbru uscat şi se lasă să mai dea într-un clocot.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorbă de fasole, varză si ciolan afumat

Ciorbă de fasole, varză si ciolan afumat: varza murata, ciolan de porc, sorici, cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, boia, faina, smantana, faina, boabe de fasole neagra, bulion, foi de dafin, sare, piper, chimion, tarhon. Ingrediente: 500 g varză murată 350 g ciolan de porc afumat şorici 3 cartofi 3 morcovi 1 ceapă 2 căţei de usturoi […]

 

 

Ciorba de fasole cu ciolan

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Ciorba de fasole cu ciolan afumat Ingrediente: 1 kg fasole uscata alba 2 cepe 2 morcovi 1/2 capatana telina 1 radacina patrunjel 1 ardei gras 2 linguri pasta de tomate 1 lingurita cimbru pisat 1 ciolan afumat circa 1,5 kg 5 l apa   Mod de preparare: Se pune fasolea in apa rece cu 10 […]

 

Fasole cu afumatura in paine

Fasole cu afumatura in paine

Fasole cu afumatura in paine din: fasole, morcovi, ceapa, ardei, boia, sare, piper, paine. Ingrediente: 500 g fasole albă scăriţă afumată 2 morcovi 1 ceapă sare piper 1/2 ardei capia 1 linguriţă boia dulce 2 linguriţe bulion cimbru 1 pâine de casă   Mod de preparare: Cu o seară înainte de a prepara fasolea, se […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.