Lebervurst cu ghimbir

Printeaza

Lebervurst cu ghimbir din: ficat, inima, splina, sare, ceapa, untura, piper, ienibahar, maghiran, zahar, ghimbir.

Ingrediente:Lebervurst cu ghimbir

  • 200 g ficat
  • 1 inimă
  • 1 splină de porc
  • 50 g slănină
  • sare
  • 1-2 cepe
  • 2 linguri de untură
  • piper
  • ienibahar
  • măghiran
  • 1/2 linguriţă zahăr brun
  • 2 linguri ghimbir

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert, în apă rece cu sare, 200 g ficat, 1 inimă şi 1 splină de porc. Separat se fierb 50 g slănină. După ce s-au răcit, se trec de 2 ori prin maşina de tocat.

Se adaugă 1-2 cepe tocate şi călite în 2 linguri de untură, piper, ienibahar, măghiran, 1/2 linguriţă zahăr brun, 2 linguri ghimbir ras şi sare după gust.

Se spală intestinul gros cu mălai, se clăteşte cu apă cu oţet şi apoi cu apă rece. Se umple şi se leagă la capete. Se fierbe 30 minute, la foc mic.

Se pune la presat.

Se păstrează la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.