Carnati de iepure si de porc

Printeaza

Carnati de iepure si de porc din: carne de porc, carne de iepure, slanina, usturoi, sare, piper, boia, maghiran.

Ingrediente:Carnati de iepure si de porc

  • 1,5 kg carne de iepure
  • 1,250 kg carne de porc
  • 800 g slănină crudă
  • 50 g usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • puţin măghiran

 

Mod de preparare:

Se trec prin maşina de tocat 1,5 kg carne de iepure, 1,250 kg carne de porc şi 800 g slănină crudă; se frământă cu mujdei din 50 g usturoi, sare, piper, boia de ardei şi puţin măghiran pisat.

Se umplu maţele subţiri şi se lasă să se zvânte. Se afumă sau se prăjesc.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.