Cotlet de porc cu ficatei
PrinteazaO reteta de cotlet de porc cu ficatei si salam uscat, cas, pastai, carofi, ciuperci, morcovi, gogosari, ceapa, sare si piper.
- 1 kg cotlet fără os
- 100 g salam uscat, feliat subţire
- 100 g caş
- 400 g ficăţei
- 300 g păstăi
- 4 cartofi
- 300 g ciuperci
- 400 g morcovi
- 100 g gogoşari roşii
- 150 g ceapă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie cotletul dublu, tip portofel, se condimentează şi se umple cu ficăţeii sotaţi cu gogo- şarii şi ceapa (tăiate cubuleţe). Se prinde cotletul cu scobitori şi se dă la cuptor 30 min., într-o tavă cu puţină apă.
Morcovii, cartofii şi păstăile se fierb în apă cu sare^ Ciupercile se taie cubuleţe şi se sotează. Se scot scobitorile din cotlet, se pun felii de caş deasupra lui şi se dă la microunde până se topeşte caşul.
Cotletul se îmbracă de jur împrejur cu felii de salam uscat. Se decorează cu mărar sau castravete şi se serveşte alături de legume.
Poftă bună!