Sos de salvie
PrinteazaO reteta de sos de salvie cu unt, usturoi, ceapa, morcov, zahar, telina, busuioc, sare si putin vin.
Pentru paste fainoase
- o lingură de unt
- 6 căţei de usturoi
- o ceapă
- un morcov mic
- o ceaşcă suc de roşii
- o linguriţă de zahăr
- 3 frunze de ţelină
- o rămurică de busuioc
- 4 frunze de salvie, proaspete sau uscate
- sare
- puţin vin
Mod de preparare:
Intr-o lingură de unt, se înăbuşă căţeii de usturoi tocaţi, o ceapă tocată şi morcovul ras.
Se adaugă sucul de roşii, zahărul, frunzele de ţelină, busuiocul şi frunzele de salvie (proaspete sau uscate), sare şi chiar puţin vin după gust.
Incoming search terms:
- suc de salvie
- sos de salvie