Chiftele condimentate

Printeaza

Chiftele condimentate cu piept de pui, oua, ceapa, paine, boia dulce, boia iute, scortisoara, delikat, usturoi, pesmet, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui
  • 2 oua
  • 3 cepe
  • 3 felii de paine
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita cu scortisoara
  • 1 lingurita cu delikat
  • 5 catei de usturoi
  • 100 g pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Chiftele condimentate: Spală bine carnea de pui. Trece-o apoi prin maşina de tocat, împreună cu feliile de pâine înmuiate în apă şi stoarse bine. Adaugă ouăle pe rând, ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat sau tocat.

Condi­mentează cu un praf de sare şi piper. Din această compoziţie, formează cu palmele umede chiftele şi pune-le la fiert în apă cu puţin delikat.

După ce au fiert, lasă-le să se ră­corească puţin, apoi trece- le prin pesmet ame^ecat cu scorţişoară şi boia. Serveşte-le calde sau reci cu sos de roşii.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.