Ciuperci pane in pesmet

Printeaza

Ciuperci pane in pesmet din: ciuperci, faina, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci pane in pesmet

  • 12-15 ciuperci cu pălărie mare
  • 100 g făină
  • 1-2 ouă
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine pălăriile ciupercilor şi aşază-le cu lamelele în jos pe un şervet de bumbac. Presează-le uşor cu palma pentru a scurge mai bine apa. Piperează-le după gust.

Trece fiecare pălărie prin puţină făină, apoi prin oul bătut cu puţină sare şi imediat prin pesmet.

Prăjeşte-le în ulei încins, până când se rumenesc pe ambele părţi. Serveşte-le calde, înfipte pe un băţ de frigăruie, alături de roşii cherry, ardei gras şi chiar puţină ceapă roşie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.