Pulpa de berbecut cu gutuie umpluta

Printeaza

Pulpa de berbecut cu gutuie umpluta din: pulpa de berbecut, morcovi, ardei, mazare, porumb, ulei, gutuie, sare, piper, otet.

Ingrediente:Pulpa de berbecut cu gutuie umpluta

  • 600 g pulpă de berbecuţ
  • 200 g morcovi carota
  • 200 g ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 150 g mazăre boabe
  • 150 g porumb din conservă
  • 50ml ulei de măsline extravirgin
  • 1 gutuie potrivită
  • sare
  • piper
  • oţet de vin

 

Mod de preparare:

Carnea se porţionează, se curăţă de pieliţe şi se pune într-o tavă de ceramică.

Legumele curăţate şi spălate se pun într-un castron.

Se taie mărunt morcovii şi ardeii, se amestecă cu mazărea, porumbul, peste care se toarnă un dressing din ulei, sare, piper şi puţin oţet.

Se taie gutuia, se scobeşte şi se umple cu salata de legume.

Restul de legume se aşază în tavă, lângă friptură.

Se introduce tava în cuptor cca 50 min.

Se serveşte friptura caldă, dar este bună şi rece, împreună cu salata din cupa de gutuie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Kebab de berbecut cu cartofi 

Kebab de berbecut cu cartofi 

Kebab de berbecut cu cartofi din: cartofi, carne de berbecut, ardei gras, usturoi, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 200 g cartofi noi mici 250 g carne de berbecut, taiata in cuburi de 2,5 cm 1 ardei gras rosu, curatat si taiat in bucati 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura ulei de masline 1 lamaie, 1/2 […]

Bulgur cu carne de berbecut

Bulgur cu carne de berbecut

Bulgur cu carne de berbecut din: masline, feta, carne de berbecut, usturoi, vanata, bulgur, rosii, supa de vita, oregano si iaurt. Ingrediente: 240 g amestec de masline negre si feta, la borcan, curse bine, pastreaza uleiul 700 g carne de berbecut, taiata cubulete 1 vanata tocata 4 catei de usturoi, zdrobiti 250 g de grau […]

 

Berbecut la gratar cu salsa de rosii

Berbecut la gratar cu salsa de rosii

Berbecut la gratar cu salsa de rosii din: berbecut, ulei, usturoi, masline negre, sare, piper, rosii, ceapa, menta, busuioc, otet. Ingrediente: 8 muschiuleti de berbecut 2 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi 100 g masline negre sare piper Pentru salsa: 8 rosii 1 ceapa rosie 4 fire de menta 4 fire de busuioc 1 […]

 

Cotlete de berbecut cu ratatouille

Berbecut cu fructe

Berbecut cu fructe din: pulpa de berbecut, prune, gutui, suc de lamaie, miere, ceapa, usturoi, scortisoara, condimente, zahar brun, seminte de susan si ulei de masline. Ingrediente: 700 g pulpa berbecut, taiata cuburi 250 g prune uscate 300 g gutui, taiate felii sucul de la 1 lamaie (jumatate pentru marinata, jumatate pentru gutui) 3 linguri […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.