Congoleze cu morcovi

Printeaza

Congoleze cu morcovi din: morcovi, dulceata, cocos, faina, bicarbonat, suc de portocale, scortisoara.

Ingrediente:Congoleze cu morcovi

  • 2 morcovi
  • 200 g dulceaţă de portocale
  • 2 linguri ulei
  • 1 cană nucă de cocos
  • sare
  • 1/2 cană făină
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 linguriţă suc de portocale
  • 1/2 linguriţă scorţişoară

 

Mod de preparare:

Morcovii se dau pe răză-toarea mare, apoi se pun într-un vas. Se adaugă dulceaţa, sarea, uleiul şi nuca de cocos. Se adaugă făină, sare, scorţişoară, bicarbonatul stins cu suc de portocale şi se lasă compoziţia să stea 10 min.

Se scot porţii cu linguriţa şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt; se dau la cuptor 30 de min., la foc potrivit.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.