Cotlet la gratar cu linte

Printeaza

Cotlet la gratar cu linte din: linte, praz, cotlet de porc, morcovi, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, verdeata, condiment de legume.

Ingrediente:

  • 300 g linte
  • 1 fir de praz
  • 500 g cotlet de porc
  • 100 g morcovi
  • 2-3 roşii
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeaţă
  • 1 cub condiment de legume

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le tai în bucăţi potrivite şi le căleşti în ulei până se înmoaie. Adaugi roşiile tăiate
felii şi le mai căleşti câteva minute.

Speli lintea în mai multe ape şi o pui la fiert cu 2 căni de apă, cubul de condiment de legume şi plante aromatice, după gust.

O laşi să fiarbă 15-20 de minute, până scade zeama. Presari deasupra pătrunjel tocat fin.

Tai cotletul în felii şi îl frigi pe grătar. Serveşti cotletul cu mâncarea de linte şi salată de sezon.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.