Bilute cu spanac ca la Debretin

Printeaza

Bilute cu spanac ca la Debretin din: spanac, unt, carne de pasare, ceapa, usturoi, cascaval, oua, boia, piper, sare, pesmet, ulei.

Ingrediente:Bilute cu spanac ca la Debretin

  • 400 g spanac congelat
  • 20 g unt sau 2 linguri untdelemn
  • 200 g carne de pasăre, fiartă
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 100g caşcaval ras
  • 2 ouă
  • boia
  • piper
  • sare
  • 5-6 linguri pesmet
  • 100 ml ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Pregăteşti aşa: înăbuşi în unt topit spanacul congelat, împreună cu ceapa tăiată mărunt, amestecând până când scade.

După ce se răceşte, încorporezi carnea tăiată fin, usturoiul curăţat şi zdrobit, ouăle, caşcavalul dat pe răzătoarea mică, boia, sare şi piper după gust, precum şi 2-3 linguri pesmet.

Modelezi bile de dimensiunea unei nuci, le treci prin pesmet şi le prăjeşti în baie de ulei încins, până devin aurii.

Le consumi calde, cu salată sau cu varză.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.