Tamales, unul dintre cele mai emblematice și venerate preparate din bucătăria latino-americană, își are rădăcinile adânc înfipte în istoria și cultura Americii Latine. Bucataria Mexicana Originea și Evoluția Rădăcinile Pre-Columbiene Civilizațiile Aztece și Maya: Tamales au fost un element esențial în dieta acestor […]
Fasole la cuptor cu bacon
PrinteazaFasole la cuptor cu bacon din: fasole, ceapa, ulei, bacon, bulion, sare, piper.
Ingrediente:
- o conservă mare fasole gata fiartă
- o ceapă
- 2 linguri ulei
- 250g bacon
- sare
- piper
- o foaie dafin
- 2 linguri bulion
Mod de preparare:
Fasole la cuptor cu bacon: Ceapa curăţată se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Se presară un praf de sare şi, când a devenit sticloasă, se trage de pe foc.
Fasolea se trece sub un jet de apă rece, se scurge bine şt se amestecă cu bulionul şi ceapa. pune compoziţia într-un vas de cuptor şi se adaugă foaia de dafin.
taie cuburi mici baconul, care se pun deasupra fasolei ca un capac. lasă la cuptor pentru 30 de minute sau până când baconul este frumos rumenit.
Pofta buna!
Tofu cu Ghimbir și Sos de Soia
din: tofu, ulei de susan, sos de soia, ghimbir, ceapa verde, usturoi, otet de orez, sare, piper, seminte de susan,frunze de coriandru. Această rețetă este inspirată din bucătăria asiatică, unde tofu-ul este o sursă populară de proteine pentru dieta vegetariană și vegană. Ghimbirul și sosul de soia adaugă […]