Desert la cana

Printeaza

Desert la cana din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, praf de copt, vanilie.

Ingredinte:

  • 4 x 30 g unt
  • 4 x 30 g ciocolată neagră
  • 4 ouă
  • 8 linguri zahăr cristale
  • 8 linguri făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • esenţă de vanilie, după gust

 

Mod de preparare:

Desert la cana: Untul şi ciocolata se repartizează în patru căni care merg la microunde. lasă cănile 30-40 de secunde la microunde, să se topească ciocolata si untul.

amestecă conţinutul fiecărei căni, se pun câte un ou, făina, zahărul, praful de copt si esenţa.  amestecă şi se dau din nou la microunde pentru 20 de secunde, la 800 W.

lasă apoi un minut să se răcească înainte de consum.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Sos Barbecue de casă

Sos Barbecue de casă – Sosul Barbecue este un element esențial în bucătăria americană, perfect pentru a însoți carnea la grătar, puiul sau chiar legumele. Acest sos versatil este cunoscut pentru aroma sa bogată, dulceagă și ușor picantă. Timp estimativ de preparare și gătire Timp de preparare: 10 minute Timp de gătire: 25 minute Timp […]

Reteta Autentica de Tuica de Prune

Reteta Autentica de Tuica de Prune – Preparare Traditionala la Tine Acasa – este una dintre bauturile traditionale romanesti care si-a pastrat farmecul si gustul autentic de-a lungul timpului. Produsa prin fermentarea si distilarea prunelor coapte, aceasta bautura alcoolica este apreciata pentru aroma sa unica si taria specifica. Descopera cum poti prepara tuica de prune […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.