Pateu raw vegan din conopida

Printeaza

Pateu raw vegan din conopida

Se pun la hidratat 3 linguri caju, 2 linguri seminţe de floarea-soarelui şi 2 linguri seminţe de bostan.

După 3 ore se spală sub jet de apă rece, apoi se mixează cu 1 ardei gras galben, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, 1 linguriţă pudră de curry şi sucul de la 1 lămâie, adăugând treptat câte puţină apă. Separat, se mixeaxă în robot bucheţelele de la Vi conopidă mijlocie.

Se amestecă sosul cu conopida şi mărar tocat.

Se ornează pateul cu mărar şi felii de roşii.

Pateu raw vegan din conopida

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.