Chiftele de ficat

Printeaza

Chiftele de ficat din: ficat de vita, ceapa, ou, morcov, faina, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de ficat

  • 300 g ficat de vită
  • 2 cepe
  • un ou
  • un morcov
  • 3 căţei usturoi
  • 4-5 linguri făină
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se pune la fiert cu o ceapă întreagă, în apă cu un praf de sare. Se scurge apoi şi se toacă cu tot cu ceapa fiartă. Se adaugă ceapa crudă tocată mărunt, morcovul ras, usturoiul pisat, făina, piperul şi oul.

Se amestecă bine, se modelează apoi chiftele care se rumenesc în ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.