Hotdog cu sos de ketchup si mustar
PrinteazaHotdog cu sos de ketchup si mustar din: mustar, miere, otet, ketucup, turmeric, carnaciori, costita afumata, cornuri cu susan, ceapa caramelizata.
Pentru sos:
- 3 linguri muştar dulce
- 6 linguri miere
- 2 linguri oţet de mere
- 3 linguri ketchup de roşii
- 1 linguriţă turmeric
Pentru hotdogi:
- 6 cărnăciori
- 6 felii costiţă afumată
- 6 cornuri cu susan
- 6 linguri ceapă caramelizată
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200 C. combină muştarul, miere, oţetul, ketchupul şi turmerilul. Pune deoparte într-un bol mic două treimi din cantitate. Unge cărnăciorii cu amestecul rămas şi înveleşte-i pe fiecareîntr-o felie de costiţă. Fixează cu scobitoare.
Aşază cărnăciorii în tava de copt tapetată cu hârtie şi unge din nou cu amestecul de muştar. Dă la cuptor 25 minute, până când se rumenesc.
Crestează cornurile şi unge-lecu ketchup. Umple-le cu cărnăciorii şi ceapa caramelizată. Aprinde câte un artificiu înfiotîn fiecare si serveşte!
Pofta buna!