Paste aromate

Printeaza

Paste aromate din: paste, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste aromate

  • 200 g paste
  • un dovlecel
  • 5 roşii mici
  • un ardei roşu
  • 4 linguri ulei
  • câteva frunze busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Se scurge bine apoi şi se pune la călit în ulei. Se adaugă ardeiul tăiat rondele şi roşiile tăiate jumătăţi, după 10 minute.

Intre timp, se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se adaugă pastele fierte peste legume, se mai lasă 10 minute.

Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se servesc cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.