Porc cu Sos de Miere și Ghimbir din: cotlet, ulei, usturoi, ghimbir, soia, otet, fulgi de chili, amidon, ceapa, susan. Savurează complexitatea și rafinamentul unei rețete cu inspirație asiatica. Această rețetă îmbină dulceața mierii cu aroma picantă a ghimbirului, oferind o experiență culinară memorabilă. Este o alegere excelentă pentru un prânz în familie sau o […]
Barcute cu carne
PrinteazaBarcute cu carne din: faina, lapte, ou, ulei, drojdie, zahar, sare, friptura, ceapa, ardei, cascaval, verdeata, sare, piper.
Ingrediente:
Aluat:
- 220 g făină
- 125 ml lapte călduţ
- 1 ou
- 2 linguri ulei
- 1/2 plic de drojdie
- 1/2 linguriţă zahăr
- 1 linguriţă sare
Umplutură:
- 250 g friptură (vită, porc etc.)
- 1 ceapă mică
- 1 ardei capia
- 100 g caşcaval
- verdeaţă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pregăteşte o maia din drojdie, zahăr şi puţin lapte călduţ. Lasă 10 minute deoparte. Intr-un vas, pune făina, sarea, restul de lapte cald, oul, uleiul şi maiaua.
Frământă şi ţine la crescut 30 de minute, împarte aluatul în patru sfere. întinde fiecare sferă, pune carne tocată cu cuţitul, ardei tăiat cubuleţe, ceapă mărunţită, sare, piper şi rade caşcaval, lăsând marginile libere.
Ridică marginile peste caşcaval şi presează capetele. Dă-le la cuptor 15 minute. Serveşte bărcuţele calde, decorate cu verdeaţă.
Pofta buna!
Șnițel de Pui în Crustă de Pesmet
Șnițel de Pui în Crustă de Pesmet din: piept de pui, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei. Șnițelul este un fel de mâncare iubit de multe culturi, oferind o textură crocantă la exterior și carne suculentă la interior. Această rețetă clasică este perfectă pentru o cină în familie sau ca element principal într-un prânz copios. […]