Ciolan de porc cu vin din: ciolan de porc, ceapa, morcov, miere, usturoi, ulei, vin. Ingrediente: un ciolan de porc o ceapă un morcov 5 căţei usturoi 3 linguri miere 75 ml ulei 250 ml vin roşu sare piper Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert. După ce s-a luat spuma, se pun ceapa şi […]
Ciolan de porc aromat – reteta simpla si gustoasa
PrinteazaCiolan de porc aromat din: ciolan, usturoi, mustar boabe, coriandru, vin, sare, piper, ulei, cartofi, morcovi, cimbrisor.
- 1 ciolan dezosat
- 1 căpăţână de usturoi
- 1 lingură de muştar boabe
- 1 lingură de coriandru boabe
- 200 ml vin alb
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Crestează ciolanul şi împănează-l cu usturoi întreg, boabe de muştar şi coriandru. Unge-l cu puţin ulei, dă-l cu sare şi piper.
Pune-l într-o tavă. Toarnă vinul, un pahar cu apă şi acoperă cu o folie. Ţine-l la cuptor la foc redus, circa 3 ore.
Separat, într-o altă tavă, pune cartofii tăiaţi în sferturi şi morcovii întregi, stropeşte-i cu ulei, adaugă sare şi coace-i până se rumenesc, în jur de 40 de minute.
Serveşte friptura cu legume.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Varza calita cu ciolan de porc
Varza calita cu ciolan de porc din: varza, untura, ienupar, vin, ciolan, sare, piper, ulei. Ingrediente: un kg varză acră 175 g untură de gâscă sau raţă 2 cepe o lingură boabe de ienupăr 500 ml vin alb sec un ciolan de porc sare piper ulei Mod de preparare: Ciolanul se stropeste cu ulei, […]
Pofta buna!