Selsig Morgannwg

Printeaza

Selsig Morgannwg

Selsig MorgannwgAstăzi, când numărul vegetarienilor a crescut simţitor, „carnaţii săracului” înlocuiesc cu succes carnaţii preparaţi din carne. Cârnaţii Glamorgan, numiţi Selsig Morgannwg în galezâ, sunt făcuţi din cantităţi aproximativ egale de brânză rasă şi pâine albă proaspătă, fărâmiţată, amestecate cu o ceapă tăiată şi făină de muştar, ierburi şi condimente în cantităţi reduse.

Compoziţia se leagă cu două gălbenuşuri şi cu un albuş de ou. Se formează cârnaţi, care se înmoaie într-un alt albuş de ou, se dau prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins sau untură.

Pentru un gust autentic galez, este preferabil să alegeţi o brânză semitare galezâ, de exemplu Caerphilly şi să înlocuiţi ceapa cu praz.

Consistenta cârnaţilor depinde foarte mult de sortimentul de brânză folosit şi de gradul de umezeală a pâinii, având posibilitatea să variaţi cantităţile, până obţineţi o compoziţie adecvată prăjirii în tigaie. Chiar şi adepţii cârnaţilor de porc vor întinde mâna după cârnaţii Selsig Morgannwg.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.