Minitarte cu nuci

Printeaza

O reteta de minitarte cu nuci, dulceata de nuci, faina, miere, zahar pudra, scortisoara, margarina, marmelda, biscuiti si o lingura de coniac.

Ingrediente:Minitarte cu nuci

  • 200 g nuci
  • dulceata de nuci

pentru aluat:

  • 200 g faina
  • 100 g miere
  • 50 g zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara

pentru crema:

  • 250 g margarina
  • 250 g marmelada
  • 50 g nuci
  • 1 lingura cu coniac
  • cativa biscuiti

 

Mod de preparare:

Frea­că mierea cu zahărul şi margarina. Adaugă restul ingredientelor şi aluatul astfel obţinut lasă-l să se odihnească aproximativ o oră. Intinde din el foi mici şi aşază-le în formele de tartă neunse. Inţeapă aluatul din loc în loc şi coace cam 20 de minute.

Intre timp, freacă bine margarina, după care adaugă marmelada, biscuiţii sfărâmaţi, nucile zdrobite şi coniacul. Amestecă bine până când întreaga compo­ziţie este bine legată.

Um­ple minitartele cu această compoziţie. Pune deasupra nucile rămase şi dulceaţa. Serveşte după ce au stat la rece 15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.