Friganele cu stafide

Printeaza

Friganele cu stafide din: franzela, oua, lapte, margarina, zahar, stafide, rom.

Ingrediente:

  • 400 g franzela
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 g margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 140 g stafide
  • 1 cescuta rom

 

Mod de preparare:

Friganele cu stafide: Pune stafidele la înmuiat în rom. între timp, taie franzela în felii ceva mai groase, fără s-o cureţi de coajă.

Trece fiecare felie de franzelă prin lapte încălzit cu zahăr, apoi prin ouăle bătute spumă, într-o tigaie, topeşte margarina, în ea rumeneşte, pe ambele părţi, feliile de franzelă.

Scoate-le apoi într-o formă termo- rezistentă, stropeşte-le cu puţin lapte şi presară stafidele.

Lasă la cuptor cel mult 5 minute.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.