Rețetă de Fasole Bătută – Tradițională și Delicioasă din: fasole alb uscata, usturoi, ulei de masline, patrunjel. Fasolea bătută este un preparat tradițional românesc, adesea servită ca aperitiv sau ca garnitură alături de mâncăruri tradiționale. Este cunoscută pentru textura sa cremoasă și gustul său unic, obținut din combinarea fasolei, usturoiului și uleiului de măsline. Ingrediente: […]
Orez cu dovleac, fasole verde si frunze de coriandru
PrinteazaOrez cu dovleac, fasole verde si frunze de coriandru din: ulei vegetarian, ghimbir, usturoi, sos de soia, zahar brun, fasole verde, supa de legume si frunze de coriandru.
Ingrediente:
- 2 linguriţe ulei vegetarian
- 1 rădăcină de ghimbir de mărimea degetului mare, răzuită
- 2 căţei de usturoi, mărunţiţi
- 1/2 dovleac plăcintar mare, decojit şi tăiat cubuleţe
- 2 linguriţe sos de soia
- 2 linguriţe zahăr brun
- 200 ml supă de legume
- l00 g fasole verde fină, curăţată şi tăiată
- 4 cepe verzi tăiate frunze de coriandru
- orez basmati sau jasmine
Mod de preparare:
Orez cu dovleac, fasole verde si frunze de coriandru: încălzeşte uleiul într-o tigaie de mărime medie, cu capac. adaugă usturoiul şi ghimbirul şi se prăjesc repede timp de 4 minute.
pun cubuleţele de dovleac, sosul de soia, zahărul şi supa.
acoperă şi se înăbuşă 10 minute. Se ia capacul, se adaugă fasolea verde şi se mai lasă pe foc 3 minute, până ce dovleacul şi fasolea sunt moi.
amestecă ceapa verde în ultimul minut, se presară cu frunze de coriandru şi se serveşte cu orez.
Poftă bună!
Rețetă delicioasă de vin de măceșe – Cum să prepari vinul acasa
Rețetă delicioasă de vin de măceșe – Cum să prepari vinul acasa din: macese, apa, zahar, coaja si suc de lamaie, cuisoare, scortisoara. Ingrediente: 500g de măceșe proaspete sau congelate 1 litru de apă 250g de zahăr Coaja rasă și sucul de la o lămâie 3-4 cuișoare pentru aromă (opțional) 1 baton de scorțișoară […]