Crema de cartofi cu marar

Printeaza

Crema de cartofi cu marar din: cartofi, smantana, ceapa, usturoi, unt, ulei, marar, sare, oua.

Ingrediente:

  • 600 g cartofi
  • 200 ml smântână de gătit
  • 600 ml supă de pui
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 20 g unt
  • 1 lingură de ulei
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • ouă fierte (facultativ)

 

Mod de preparare:

Crema de cartofi cu marar: Intr-o oală, căleşte ceapa tocată şi usturoiul în ulei şi unt până se înmoaie.

Adaugă cartofii raşi şi sărează. Când cartofii devin translucizi, toarnă supa de pui şi smântână.

Lasă pe foc moderat până dă în clocot.

La servire, decorează cu sferturi de ou fiert şi mărar.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.