Legume sotate cu marar
PrinteazaLegume sotate cu marar din: ciuperci, dovleac, cartofi, ardei, ceapa, ulei, sare, piper, marar.
- 150 g ciuperci champignon
- 100 g dovleac plăcintar
- 2 cartofi
- 1 ardei capia
- 1 ceapă mare
- ulei
- sare
- piper
- mărar
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în coajă. Feliază ciupercile. Taie fâşii ardeiul capia. Toacă grosier ceapa. Fă dovleacul cubuleţe. Când cartofii s-au fiert, decojeşte-i şi taie-i în patru, pe lung, apoi rumeneşte-i câteva minute.
In altă tigaie, sotează la foc iute ceapa, dovleacul, ciupercile şi ardeiul, doar 2-3 minute, cât să rămână al dente. Pune-le într-un castron împreună cu cartofii, sărează şi piperează.
Decorează cu câteva fire de mărar.
Pofta buna!