Supă de Rață cu Orez și Legume din: carne de rata, ceapa, morcovi, telina, orez, supa, dafin, sare, piper, patrunjel. Când vremea de afară cere o mâncare care să ne încălzească și să ne îmbogățească sufletul, supa de rață cu orez și legume vine ca o alegere perfectă. Combinația de carne de rață suculentă, orez […]
Cheesecake cu biscuiti, copt
PrinteazaCheesecake cu biscuiti, copt: Cheesecake cu biscuiti, copt din: biscuiti, zahar, unt, branza crema, lapte condensat, oua, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 40 g biscuiţi digestivi, zdrobiţi
- 45 g zahăr
- 65 g unt topit
- 500 g brânză cremă, frecată
- 1 conservă (400 ml) lapte condensat îndulcit
- 3 ouă
- 50 ml suc de lămâie
Mod de preparare:
Cheesecake cu biscuiti, copt: Cuptorul electric se încălzeşte la 150°C. Puneţi biscuiţii zdrobiţi şi zahărul într-un castron mare, iar deasupra turnaţi untul topit.
Amestecaţi bine, până se omogenizează, apoi presaţi compoziţia pe fundul unei forme cu margine detaşabilă, cu un diametru de 23 cm.
Intr-un alt castron mare, bateţi brânza cremă, până devine pufoasă. Adăugaţi laptele condensat şi bateţi până se omogenizează, încorporaţi pe rând ouăle, sucul de lămâie şi bateţi bine după fiecare ingredient adăugat. Turnaţi amestecul peste blatul de biscuiţi.
Prăjitura se coace între 50 şi 55 de minute. Trebuie să aibă o consistenţă elastică la apăsare. Se răceşte la temperatura camerei, apoi se păstrează în frigider până la servire.
Pofta buna!
Salsa de Coriandru și Lămâie din: coriandru, suc de lamaie, avocado, rosii, ardei, ceapa rosie, usturoi, sare, piper, ulei. Salsa de coriandru și lămâie este o garnitură proaspătă și aromată, perfectă pentru a adăuga un strop de savoare și culoare oricărui fel de mâncare. Această rețetă, cu influențe latino-americane, combină aromele vibrante ale coriandrului și […]