Legume la cuptor cu rozmarin

Printeaza

Legume la cuptor cu rozmarin din: vanata, cartofi, ulei, rosii, usturoi, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Legume la cuptor cu rozmarin

  • o vânătă
  • 4 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 3 roşii
  • 2 căţei usturoi
  • rozmarin
  • un praf sare
  • piper
  • brânză, pentru servit

 

Mod de preparare:

Vânata se taie pe lung si se presară cu sare. Cartofii se taie pe lung, se pun într-un vas şi se amestecă cu roşiile tăiate cuburi.

Se adaugă vinetele şterse de sucul pe care îl lasă, se toarnă uleiul, se amestecă şi se pun în tava de copt.

Se pun usturoful feliat şi rozmarinul, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă la cuptor 30 de minute. Se serveşte cu brânză deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.