Rulada cu branza si spanac din: spanac, oua, branza, crema de branza, morcovi, unt, faina, sare, piper, marar. Ingrediente: 400 g spanac fiert, scurs şi tocat 3 ouă 200 g brânză dulce 100 g cremă de brânză cu verdeţuri 2 morcovi fierţi 1 cub de unt 2 linguri făină sare piper mărar fin tocat […]
Reteta zilei: Rulada de spanac cu umplutura de branza
PrinteazaRulada de spanac cu umplutura de branza din: unt, spanac, smantana, oua, parmezan, nucsoara, sare, piper, telina, suc de lamaie, branza, crema de branza.
Ingrediente:
- 1 lingura unt
- 225gr spanac, gatit
- 150ml smantana
- 4 oua
- 15gr parmezan, ras
- 1 praf nucsoara
- sare si piper
Ingrediente umplutura:
- 225gr telina
- suc de lamaie
- 75gr branza, maruntita
- 115gr crema de branza
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C. Pregatiti o tava de chec cu hartie de copt.
Amestecati spanacul cu unt topit, smantana, galbenusurile, parmezanul si nucsoara. Asezonati, dupa gust.
Icorporati albusurile batute spuma in amestecul de spanac si omogenizati.
Intindeti pe o foaie de copt si apaltizati. Dati la cuptor 10-15 minute.
Lasati sa se raceasca, timp in care pregatiti umplutura.
Curatati si radeti telina, stropiti cu putin suc de lamaie.
Amestecati crema de branza si branza si amestecati cu telina.
Intindeti peste amestecul copt. Rulati apoi si asezati intr-o tava.
Dati la rece cateva ore.
Serviti rulada rece.
Rulada de spanac cu umplutura de branza
Pofta buna!
Rulada de spanac cu smantana din: spanac, faina, oua, unt, smantana, sare, piper, svaiter. Ingrediente: 500 g spanac 4 linguri faină 4 ouă 2 linguri unt 4 linguri smântână sare piper 200 g şvaiţer Mod de preparare: Se aleg frunzele de spanac, se spală bine în patru-cinci ape. Se fierb într-o oală, cu 2 […]
Rulada de spanac cu smantana din: spanac, faina, oua, unt, smantana, sare, piper, svaiter. Ingrediente: 500 g spanac 4 linguri faină 4 ouă 2 linguri unt 4 linguri smântână sare piper 200 g şvaiţer Mod de preparare: Se aleg frunzele de spanac, se spală bine în patru-cinci ape. Se fierb într-o oală, cu 2 […]