Macul

Printeaza

Seminţele de mac sunt de nepreţuit, oferind un gust special diferitelor produse de patiserie si prăjiturilor.

Seminţele de mac au fost folosite pentru proprietăţile lor de calmare a durerii în Grecia antică, Egiptul antic, Italia, India şi Orientul Milociu. Astăzi, macul e cultivat şi folosit drept condiment şi pentru calităţile sale medicale.

Seminţele se coc, pentru a le potenţa gustul. în bucătăria Orientului Mijlociu, seminţele se folosesc pentru a da gust mâncărurilor dulci şi prăjiturilor, deserturilor şi umpluturilor pentru ştrudel.

In India, seminţele se presară peste pâinea proaspăt scoasă din cuptor. Presăraţi seminţe peste paste sau tăiţei, pentru a obţine un gust plăcut de nuci sau alune.

 

Macul

Macul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.