Oua umplute cu ridichi

Printeaza

Oua umplute cu ridichi din: oua, ciuperci, ridichi, iaurt, patrunjel, ridichi, sare.

Ingrediente:

  • 10 ouă
  • 500 g ciuperci la conservă
  • iaurt natural
  • pătrunjel tocat
  • 5 ridichi
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle tari.

Se taie oul pe jumătate şi se scoate gălbenuşul şi se amestecă bine cu ciupercile fierte, pătrunjelul tocat mărunt, sarea, iaurtul şi ridichile tăiate fin.

Cu amestecul obţinut se umplu jumătăţile de ouă. Se decorează cu pătrunjel si câte o felie de ridiche.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.