Scortisoara

Printeaza

Persoanele care au adăugat scorţişoară la desert au avut glicemia mai scăzută decât cele care nu au facut-o, conform unor studii publicate în American Journal of Clinicul Nutrition.

Scorţişoara folosită intr-un fel de mâncare ce conţine o cantitate mare de carbohi-draţi sau de amidon reglează nivelul zahărului din sânge. Acest ingredient e indicat bolnavilor de diabet, întrucât le ţine sub control nivelul glicemiei, fiind un bun imitator al insulinei.

Foloseşte scorţişoară lâ prăjituri, cereale sau cafea cu lapte. Este ideală şi pentru gustările bogate în amidon, precum meniurile din cereale integrale, mai ales dacă este amestecată cu coriandru, chimen, alune mărunţite şi fructe uscate.

Scorţişoara compactă îşi păstrează aroma şi gustul timp de mulţi ani, în timp ce sortimentul sub formă de pudră îşi pierde aroma relativ rapid. Cel mai bine ar fi să o cumperi în cantităţi mici şi să o păstrezi într-un loc ferit de lumină şi umezeală.

 

Scortisoara

Scortisoara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.