Fursecuri cu gem si ciocolata neagra

Printeaza

Fursecuri cu gem si ciocolata neagra din: unt, zahar, vanilie, ou, faina, sare, gem, ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri cu gem si ciocolata neagra

  • 200 g unt
  • 75 g zahăr cristale
  • 1/2 păstaie de vanilie
  • un albuş
  • 250 g făină
  • un praf sare
  • 100 g ciocolată neagră
  • gem, după gust

 

Mod de preparare:

Se mixează untul pentru a-l face cremos, se adaugă zahărul, sarea, vanilia şi albuşul. Se mixează din nou, se pune făina şi, când s-a încorporat, se pune aluatul moale într-o seringă specială de bucătărie.

In tava de copt tapetată cu hârtie se eliberează mici cantităţi sub formă de cercuri, în care se va pune o cantitate mică de gem.

Se coc 15 minute şi, după răcirea completă, se înmoaie în ciocolată topită.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.