Supa proaspata de rosii
PrinteazaSupa proaspata de rosii din: suc de rosii, morcov, ceapa, pastarnac, telina, ulei, paste, sare, busuioc.
Ingrediente:
- 300 ml suc de roşii
- un morcov
- o ceapă
- o rădăcină păstârnac
- o felie dintr-o rădăcină de ţelină
- 20 g paste
- o lingură ulei
- sare
- frunze de busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Supa proaspata de rosii: In oala de fiert se încinge uleiul şi se căleşte morcovul ras. Se adaugă apoi celelalte legume tăiate cuburi, se lasă un minut şi apoi se acoperă cu apă, cât să le depăşească.
Se lasă la fiert, la foc mare, timp de 15 minute.
Se toarnă apoi sucul de roşii, se diluează cu apă, dacă este foarte gros, m se potriveşte gustul de sare, se adaugă şi pastele şi se lasă la fiert 10 minute.
Se aduce la masă cu busuioc proaspăt.
Pofta buna!