Supa crema de ciuperci cu cimbru

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu cimbru din: unt, ceapa, ciuperci, faina, lapte, smantana, crutoane.

Ingrediente:

  • 4 linguri unt
  • o ceapă
  • 250 g ciuperci albe
  • 2 linguri făină
  • 250 ml supă sau apă
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri smântână groasă puţin cimbru
  • crutoane, pentru servit

 

Mod de preparare:

Supa crema de ciuperci cu cimbru: In oala de fiert se topeşte untul, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi ciupercile. Se presară cu sare şi piper şi se lasă la călit 15 minute.

Se pune făina, se amestecă, se adaugă apa şi laptele. Se lasă la fiert încă 25 de minute.

Se opresc felii de ciuperci pentru servit, iar restul se mixează, apoi se adaugă smântână. Se serveşte presărată cu un pic de cimbru, ciuperci şi crutoane.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.