Supa-crema de albitura

Printeaza

Supa-crema de albitura din: telina, patrunjel, cartofi, pastarnac, ceapa, usturoi, ulei, smantana, sare.

Ingrediente:

  • 1 ţelină
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de smântână
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare Supa-crema de albitura:

Curăţă legumele, taie-le cuburi şi pune-le la fiert în apă rece cu puţină sare.

Toarnă uleiul şi lasă la foc moderat până se înmoaie.

După ce au fiert, scurge-le. Pasează-le cu blenderul de mână şi subţiază piureul obţinut cu zeama în care au fiert.

La final, adaugă usturoiul pisat şi smântână. Potriveşte de sare şi piper.

Pune oala pe foc să dea în clocot, apoi serveşte supa, cu verdeaţă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.