Pasta de hrean si sfecla

Printeaza

Pasta de hrean si sfecla din: hrean, sfecla, usturoi, otet, sare.

Ingrediente:Pasta de hrean si sfecla

  • 1 sfeclă
  • 2 rădăcini de hrean
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură de oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală sfecla, decojeşte-o şi dă-o prin maşina de tocat. Scurge-o bine, adaugă hrea-nui dat pe răzătoarea mică şi amestecă. Adaugă usturoiul zdrobit. Adaugă la final oţetul şi sărează.

Serveşte pasta de hrean la preparate din carne sau legume pane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.