Pachetele cu piept de curcan si avocado
PrinteazaPachetele cu piept de curcan si avocado din: friptura de piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper.
- 200 g friptură de piept de curcan
- 1 avocado
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 100 g cremă de brânză
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper
- lipii
- ulei
Mod de preparare:
Taie friptura şi miezul de avocado cubuleţe. Stropeşte-le cu zeamă de lămâie. Dă usturoiul prin presă, amestecă-l cu crema de brânză. Unge fiecare lipie cu amestecul de brânză.
Aşază pe fiecare bucăţi de avocado şi carne, apoi împachetează-le. încălzeşte puţin ulei într-o tigaie, aşază pacheţelele şi ţine-le câteva minute, doar până se rumenesc uşor.
Serveste-le calde.
Pofta buna!