Chiftele umplute cu branza
PrinteazaChiftele umplute cu branza din: carne, paine, oua, mozzarella, usturoi, oregano, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 370 g carne tocată amestec
- 2 felii pâine
- un ou
- 100 g mozzarella
- o linguriţă pudră de usturoi
- o linguriţă oregano uscat
- 1 linguriţă sos picant
- o ceapă
- 1/2 legătură pătrunjel
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se amestecă bine carnea cu sare, pudră de usturoi, ceapa fin tocată, oregano, piper, sos picant. Apoi se adaugă miezul de pâine înmuiat, pătrunjelul fin tocat şi oul. Se amestecă bine.
Cu mâna uşor umezită se formează chiftelele, li se face un gol, se pun bucăţele de brânză şi se remodelează pentru a ascunde brânza.
Se prăjesc chiftelele în ulei bine încins şi se scot pe şervete de hârtie.
Pofta buna!